ΠΑΟΚ: «Πέταξε» για Πορτογαλία ο Μαουρίσιο (pic)

ΠΑΟΚ: «Πέταξε» για Πορτογαλία ο Μαουρίσιο (pic)

ΠΑΟΚ: «Πέταξε» για Πορτογαλία ο Μαουρίσιο (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (15/3) για το Πόρτο προκειμένου την ερχόμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσει την επέμβαση από τον Χοσέ Κάρλος Νορόνια.

O Χοσέ Μαουρίσιο θα μπει στο χειρουργείο της ιδιωτικής κλινικής, Trindade του Πόρτο, όπου χειρουργεί ο διάσημος συμπατριώτης του γιατρός, είτε την Τρίτη (19/3), είτε την Τετάρτη (20/3), προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα (ρήξη) στους χιαστούς και στο μηνίσκο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «ο Μαουρίσιο θα παραμείνει στην Πορτογαλία για το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο αποκατάστασης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα (κι αναμένεται να διαρκέσει 2-3 εβδομάδες) από την ομάδα αποκατάστασης της Εθνικής Πορτογαλίας.

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για το δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας του που θα καταρτιστεί έπειτα από συνεννόηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ και του κ. Νορόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα