Έδειξε ματς του Παναθηναϊκού και το ντέρμπι με ΑΕΚ στους παίκτες του ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Έδειξε ματς του Παναθηναϊκού και το ντέρμπι με ΑΕΚ στους παίκτες του ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε βίντεο - ανάλυση την Πέμπτη προς τους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού, όπου μεταξύ άλλων τους έδειξε και το πρόσφατο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.
Ο Πορτογάλος προπονητής είχε προγραμματισμένη προβολή βίντεο και ανάλυση του Παναθηναϊκού με αποσπάσματα από αγώνες του. Την Πέμπτη ανάμεσα στα άλλα έδειξε και το πρόσφατο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (σ.σ. το 0-0), κάνοντας και την σχετική τακτική ανάλυση.
Προφανώς και ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του και το τι έγινε στο 1-1 του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη. Σχετικά με τους 11 στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φαίνεται πως θα κάνει τρομερές αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Άρη. Ο Σισέ διεκδικεί θέση βασικού δίπλα στον Μεριά, ο Καμαρά για το κέντρο και ο Γκερέρο για βασικός φορ από την στιγμή που προκύπτει ότι δεν θα προλάβει ο Χασάν ή έστω ότι έχει δυσκολέψει η περίπτωσή του για το ματς της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα