Έμφαση στην τακτική στην Ξάνθη

Gazzetta team
Έμφαση στην τακτική στην Ξάνθη

bet365

Έμφαση στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων έριξε η Ξάνθη στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (14/03), με τον Μίλαν Ράσταβατς να προετοιμάζει τα πλάνα του δίχως νέα προβλήματα, πλην των γνωστών τραυματιών Κάστρο, Φασίδη και Ντε Λούκας και των τιμωρημένων Καμαρά και Τζουρίτσκοβιτς.

Η ξανθιώτικη ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την 25η αγωνιστική της Super League με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας (17/03, 19:30) με τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του να δίνουν τις οδηγίες τους και στο ανασταλτικό και στο επιθετικό κομμάτι, κατά την διάρκεια των ασκήσεων.

Υπενθυμίζεται πως για την αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης δεν υπολογίζονται οι Κασά Καμαρά – Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς (τιμωρημένοι) καθώς και οι τραυματίες Κάστρο, Φασίδης και Ντε Λούκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα