Στον ΟΦΗ το Γεντί Κουλέ για 10 χρόνια και το Βαρδινογιάννειο για 99

Στον ΟΦΗ το Γεντί Κουλέ για 10 χρόνια και το Βαρδινογιάννειο για 99

Δημήτρης Ρούσσος
Στον ΟΦΗ το Γεντί Κουλέ για 10 χρόνια και το Βαρδινογιάννειο για 99

bet365

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη για την παραχώρηση του Γεντί Κουλέ για 10 χρόνια και του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου για 99, ολοκληρώνοντας το πρώτο βήμα για την επένδυση στις εγκαταστάσεις, όπως αυτές σχεδιάζονται από τη νέα διοίκηση Μπούση.

«Μήνυμα» αναφορικά με τα σχέδια που έχει για τον ΟΦΗ έστειλε ο Μιχάλης Μπούσης, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ευχάριστες ειδήσεις για τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συμφωνία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρουσία του ισχυρού άνδρα των Ομιλιτών, συμφωνήθηκε η παραχώρηση του προπονητικού κέντρου της ομάδας στην ΠΑΕ για τα επόμενα 99 χρόνια, καθώς και αυτή του γηπέδου για τα επόμενα 10.

Με τον τρόπο αυτό διαφάινεται η διάθεση της πλευράς του επιχειρηματία για ανάπτυξη των εγκαταστάσεων και αναβάθμιση του προφίλ της ομάδας, αφού δεδομένα αμφότερες οι εγκαταστάσεις χρειάζονται -το λιγότερο- βελτιώσεις, παράλληλα με την πρόθεση επενδύσεων στον ΟΦΗ, παρά τις δικαστικές και αγωνιστικές περιπέτειες στις οποίες έχει εσχάτως περιέλθει.

Σύμφωνα μάλιστα με τις σχετικές πληροφορίες, τα έργα στο ΒΑΚ αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα. Υπενθυμίζεται πως από τα μέσα Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου είχε ανάψει το «πράσινο φως» για την αξιοποίηση έκτασης στην περιοχή του Σκαφιδαρά, που συνορεύει με το προπονητικό κέντρο και στην απόκτηση του οποίου στοχεύει η μελανόλευκη ΠΑΕ, ώστε να διευρύνει τις εγκαταστάσεις της και να αποκτήσει ένα σύγχρονο «σπίτι».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μετά από συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου μεταξύ των Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Άντζελο Παλυβός, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης) και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Παναγιώτης Σπυριδάκης, Αντώνης Κοτσιφάκης, Παναγιώτης Αντωνακάκης, Κώστας Βαρβεράκης), με επικεφαλής τους κ.κ. Μιχάλη Μπούση και Γιάννη Δανδάλη, συμφωνήθηκε από κοινού:

1) Η παραχώρηση του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ για τα επόμενα 99 χρόνια.

2) Η παραχώρηση του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης” από τον Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η παραπάνω συμφωνία θα επισημοποιηθεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα 18 Μαρτίου και την επόμενη μέρα θα υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα