Εντονη δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για την απαλλαγή Ουάρντα

Εντονη δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για την απαλλαγή Ουάρντα

Gazzetta team
Εντονη δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για την απαλλαγή Ουάρντα

bet365

Η απόφαση της πειθαρχική επιτροπής της ΕΠΟ να απαλλάξει τον Αμρ Ουάρντα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην Ενωση.

Στις τάξεις της ΑΕΚ περίμεναν ότι θα υπήρχε τιμωρία και μάλιστα αρκετά βαριά για το Αιγύπτιο μετά την προκλητική ανάρτηση του κατά της Ενωσης, ειδικά από την στιγμή που και ο Ατρόμητος "συμφωνούσε", όπως έδειξε με την απόφαση του να τον αφήσει εκτός προπονήσεων και αγώνων.

Παρ' όλα αυτά, για την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, προφανώς, δεν υπήρχε λόγος να επιβληθεί κάποια τιμωρία στον Ουάρντα και γι' αυτό τον απάλλαξαν, με συνέπεια στην ΑΕΚ να ενοχληθούν αρκετά. Οπως λένε, μάλιστα, η έντονη δυσαρέσκεια τους, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής, αλλά για το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε για την προσβλητική του συμπεριφορά εναντίον της ομάδας μας και των φιλάθλων μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα