ΑΕΚ: Συνεχείς συναντήσεις, καμία απόφαση!

ΑΕΚ: Συνεχείς συναντήσεις, καμία απόφαση!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Συνεχείς συναντήσεις, καμία απόφαση!

bet365

Νίκος Λυμπερόπουλος και Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθαρίζουν ότι κάθε μέρα έχουν συνεργασία και επαφές για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Α.Ε.Κ. αλλά δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση για προσθήκες και αφαιρέσεις.

Με δεδομένο ότι η σεζόν σε ότι αφορά το πρωτάθλημα και ο στόχος της διατήρησης του τίτλου (ή έστω την προσπάθεια διεκδίκησης διατήρησής του) ολοκληρώθηκε ανεπιτυχώς, η κουβέντα στην ΑΕΚ και γύρω από αυτή, αφορά το αύριο και την επόμενη σεζόν. Αυτό κυρίως ισχύει για το ρεπορτάζ και όσους ασχολούνται με αυτό, αφού όπως είναι λογικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν εστιάσει στο αγωνιστικό και στο πως θα πετύχουν τους στόχους που έχουν απομείνει, την 3η θέση και την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Είναι λοιπόν λογικό τη μια να διαβάζουμε για περιπτώσεις παικτών (Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ) μιας και πρόκειται για δανεικούς και υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα για τον κάθε ένα από αυτούς και την άλλη μέρα για συνάντηση προπονητή με τεχνικό διευθυντή και αποφάσεις για τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Απόλυτα λογικό να συμβαίνει αφού υπάρχει ανομβρία ειδησεογραφίας στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι συναντήσεις αυτές όπως μας ενημέρωσαν έπειτα από σχετική ερώτηση οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μανόλο Χιμένεθ είναι καθημερινές και προφανώς αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό που τρέχει...

Όμως είναι επίσης αλήθεια ότι δεν υπάρχει οριστική απόφαση για προσθήκες και αφαιρέσεις στο ρόστερ. Ούτε φυσικά στο νούμερο το «πήγαινε» και του «έλα» από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Εννοείται πως αυτές οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και οι δύο άνδρες θα επιχειρήσουν να πατήσουν ...γκάζι προκειμένου να προλάβουν να βρουν αυτό ακριβώς που ψάχνουν, όμως ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιος, σε ποια θέση και κυρίως πόσοι θα αποκτηθούν! Οι μόνες περιπτώσεις που έχουν προχωρήσει και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν ολοκληρωθεί και πρέπει να θεωρούνται παίκτες της ΑΕΚ είναι οι Ντέλετιτς και Αθανασιάδης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα