Η προεργασία για μεταγραφές και το «θέλω» του Καρυπίδη

Η προεργασία για μεταγραφές και το «θέλω» του Καρυπίδη

Η προεργασία για μεταγραφές και το «θέλω» του Καρυπίδη

bet365

Ο Άρης ήδη έχει μπει σε διαδικασία ελέγχου της αγοράς ενόψει του καλοκαιριού και προς αυτήν την κατεύθυνση ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αναλάβει προσωπικά μια υπόθεση επιθετικού από το… πάνω ράφι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «κίτρινοι» βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση για την υλοποίηση του στόχου της Ευρώπης και θα τον καταφέρουν εφόσον αξιοποιήσουν το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί και φυσικά τους τέσσερις εντός έδρας αγώνες. Παράλληλα όμως, είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε μια πρώτη προεργασία με φόντο το καλοκαίρι και ξεκάθαρο στόχο την ενίσχυση της ομάδας καθώς την επόμενη χρονιά προβλέπεται να έχει αυξημένες υποχρεώσεις. Σχετικές συζητήσεις ήδη έχουν γίνει μεταξύ των ανθρώπων του Άρη, έγινε επίσης έλεγχος της αγοράς και φυσικά οριοθέτηση μεταγραφικών στόχων.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αναλάβει προσωπικά την περίπτωση ενός επιθετικού. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η περίπτωσή του βρίσκεται στο μυαλό του ισχυρού άνδρα των «κίτρινων» εδώ και μήνες και ήδη έχει προχωρήσει σε επαφές με απώτερο σκοπό να καλλιεργήσει το έδαφος για συνεργασία. Η εξασφάλιση της ευρωπαϊκής συμμετοχής είναι ένας από τους συμμάχους που περιμένει, καθώς στοιχειοθετεί ένα από τα κριτήρια που θέλουν οι ποδοσφαιριστές ή μάλλον, έναν από τους όρους συνεργασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα