Η οικογένεια του ΠΑΟΚ στο πλευρό του ΑΧΕΠΑ

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ στο πλευρό του ΑΧΕΠΑ

Gazzetta team
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ στο πλευρό του ΑΧΕΠΑ

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και αντιπροσωπεία του PAOK Action θα βρεθούν την Πέμπτη (14/3) στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για την παράδοση των νέων μηχανημάτων, προσφορά του κ. Ιβάν Σαββίδη.

Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστή η απόφαση του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να στηρίξει, μέσω χορηγίας, την Α’ Ωτορινολαρυγγική Κλινική ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, με την αγορά νέων μηχανημάτων που θα προστεθούν στον εξοπλισμό της κλινικής.

Αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί και μετά την παράδοση των πρώτων μηχανημάτων που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (14/3).

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Στην Α’ Ωτορινολαρυγγική Κλινική ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρεθούν την Πέμπτη, 14 Μαρτίου και ώρα 14:00, οι Πασχαλάκης, Πέλκας, Γιαννούλης και Λημνιός με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα και αντιπροσωπεία του PAOK Action, για την παράδοση των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων.

Ο εξοπλισμός αυτός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων. Η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτη αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα. Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής-ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος.

Η αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί από τον Διευθυντή Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής, θα μοιράσει δώρα και αυτόγραφα στους ασθενείς και θα εγκαινιάσει την λειτουργία των νέων μηχανημάτων, προσφορά του PAOK Action και του κ. Ιβάν Σαββίδη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα