Ετοιμος για Λαμία ο Μουνάφο!

Ετοιμος για Λαμία ο Μουνάφο!

bet365

Ο Χουάν Μουνάφο είναι πανέτοιμος για το ματς με τη Λαμία (16/3, 17:15). Τιμωρημένοι οι Βλάχος και Μπελόκ.

Ο Αργεντινός χαφ, μετά το ματς με τον Απόλλωνα, είναι και πάλι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Από την προηγούμενη εβδομάδα έβγαζε μέρη της προπόνησης και θα μπορούσε να είναι και παρών στην Ξάνθη. Όμως προτιμήθηκε να μην πιεστεί και να είναι 100% έτοιμος για το ματς με τη Λαμία.

Αυτό συμβαίνει από την Τετάρτη (13/3) κι έτσι ο Γιώργος Παράσχος έχει στην διάθεσή του ένα πολύ σημαντικό «εργαλείο» ενόψει της δύσκολη συνέχειας αλλά και των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ. Τιμωρημένοι είναι οι Βλάχος και Μπελόκ. Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Καραχάλιος, ο οποίος παίρνει την θέση του Παπαδόπουλου, που δεν είναι διαθέσιμος λόγω της αποβολής του μετά το ματς με τη Ξάνθη.

Η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: 30. Αθανασιάδης, 95. Καραχάλιος
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 27. Κώτσιρας, 3. Τασουλής, 33. Μαρτίνες, 77. Κυριακόπουλος
ΜΕΣΟΙ: 6. Βαλιέντε, 17. Ιγκλέσιας, 8. Μουνάφο, 22. Ρόλε, 19. Τσιλιανίδης, 90. Μπαστιάνος, 7. Φερνάντεθ, 23. Καλτσάς
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: 28. Δουβίκας, 13. Αραβίδης, 11. Μανιάς
* Ο Βαγγέλης Καραχάλιος είναι τερματοφύλακας, γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου 2003, που αγωνίζεται στις Ακαδημίες του Αστέρα και ο οποίος στο πλαίσιο της βαρύτητας που δίνει ο σύλλογος στα τμήματα υποδομής του, έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα