ΠΑΟΚ: Ο γιατρός του Κριστιάνο Ρονάλντο θα χειρουργήσει τον Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Ο γιατρός του Κριστιάνο Ρονάλντο θα χειρουργήσει τον Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Ο γιατρός του Κριστιάνο Ρονάλντο θα χειρουργήσει τον Μαουρίσιο

bet365

Ο Χοσέ Κάρλος Νορόνια, εκ των κορυφαίων γιατρών στον κόσμο, σε θέματα τραυματισμών που αφορούν τα γόνατα, θα αναλάβει την επέμβαση του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ.

Ένας Βραζιλιάνος γιατρός, με ειδικότητα στα θέματα αποκατάστασης χιαστών και μηνίσκων, που γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά ζει και εργάζεται στην Πορτογαλία θα χειρουργήσει τον Χοσέ Μαουρίσιο, μετά από απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, που σύντομα θα ταξιδέψει στο Οπόρτο για να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 65χρονος Νορόνια είναι ο προσωπικός γιατρός του Κριστιάνο Ρονάλντο, ανήκει στο ιατρικό τιμ της εθνικής Πορτογαλίας και το 2013 χειρούργησε και τον Αντρέ Βιεϊρίνια, όταν είχε υποστεί κι αυτός ρήξη χιαστών.

Στο «πελατολόγιο» του «θεού των γονάτων», ο οποίος στα νιάτα του ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά υπέστη κι αυτός την ίδια ζημιά, είναι μεγάλοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως οι Φαλκάο, Πέπε, Νάνι, Λουίς Φαμπιάνο, Ντι Μαρία, Ντρογκμπά, Άσλεϊ Κόουλ, Ρικάρντο Καρβάλιο και πολλοί άλλοι.

Απομένει να καθοριστεί το πότε θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και ο χρόνος της αποθεραπείας του, μετά την επέμβαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα