Το report του Ραντζέλοβιτς: Κάνει πρωταθλητισμό με τη Ραντνίτσκι στην Σερβία! (vids & poll)

Το report του Ραντζέλοβιτς: Κάνει πρωταθλητισμό με τη Ραντνίτσκι στην Σερβία! (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Το report του Ραντζέλοβιτς: Κάνει πρωταθλητισμό με τη Ραντνίτσκι στην Σερβία! (vids & poll)

bet365

Ο 21χρονος Λαζάρ Ραντζέλοβιτς - που ανήκει στον Ολυμπιακό - κάνει πρωταθλητισμό με τη Ραντνίτσκι στην Σερβία με την ομάδα του να είναι 2η, έχοντας αφήσει 14 βαθμούς πίσω της την Παρτιζάν! Το εξαιρετικό του γκολ με Μλάντοστ.

Έγινε ξανά μεγάλη συζήτηση στην Σερβία για τον νεαρό ακραίο που ανήκει στον Ολυμπιακό και που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει το καλοκαίρι οπότε και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στη Ραντνίτσκι από όπου τον αγόρασαν οι Πειραιώτες. Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς με το πολύ ωραίο γκολ του στο ματς με την Μλάντοστ εισέπραξε εκ νέου πολλά θετικά σχόλια σε μία... τρελή σεζόν για την ομάδα του.

Η Ραντνίτσκι αυτήν την στιγμή μετά από 26 αγώνες έχει 65 βαθμούς και είναι 2η στο πρωτάθλημα πίσω από τον πρωτοπόρο Ερ. Αστέρα των 72 πόντων. Έχει αφήσει μάλιστα πίσω της την Παρτιζάν στην 3η θέση με διαφορά 14 βαθμών, καθώς έχει 51 βαθμούς ενώ ομάδες όπως η Βοϊβοντίνα είναι αρκετά πιο κάτω στην κατάταξη.

Ο 21χρονος διεθνής ακραίος φέτος έχει παίξει 20 ματς ως αριστερός εξτρέμ (σ.σ. κάτι σημαντικό για τους Πειραιώτες καθώς θέλουν παίκτες να παίζουν αριστερά), έχοντας 3 γκολ και 6 ασίστ. Έχει και 4 ως δεξιός εξτρέμ με 2 γκολ. Στο παιχνίδι με την Μλάντοστ την κίνηση και το τέρμα του ο Ραντζέλοβιτς - που φοράει το Νο77 - τα έκανε από θέση φορ. Στο σύνολο φέτος σε 27 αναμετρήσεις έχει 5 τέρματα και 7 ασίστ (σ.σ. στο πρωτάθλημα έχει 5 γκολ και 6 ασίστ και είχε και μία ασίστ στα ευρωπαϊκά προκριματικά, στο 2-2 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Επίσης οι 550.000 ευρώ που έδωσε ο Ολυμπιακός για να κλείσει τον παίκτη είναι μεταγραφή - ρεκόρ για τη Ραντνίτσκι! Την περσινή σεζόν ο νεαρός άσος αγωνίστηκε δανεικός στη Ντιναμό Βράνιε της δεύτερης κατηγορίας μετρώντας 9 γκολ σε 27 συμμετοχές. Η εξέλιξή του προφανώς και υπήρξε σημαντική καθώς κάνει πρωταθλητισμό με ένα αουτσάιντερ στο σερβικό πρωτάθλημα και είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες του συλλόγου του. Η Ραντνίτσκι έχει και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας. Τον 29χρονο Βόσνιο φορ, Νερμίν Χάσκιτς, με 17 τέρματα και 8 ασίστ σε 23 αγώνες στο πρωτάθλημα και συνολικά 19 γκολ και 8 ασίστ σε 27 ματς φέτος.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll. Διαβάστε ξανά εδώ το θέμα με τους δανεικούς του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα