Ξάνθη: Mε Πανιώνιο εκτίουν Καμαρά -Τζουρίτσκοβιτς, με Ολυμπιακό ο Καντά

Gazzetta team
Ξάνθη: Mε Πανιώνιο εκτίουν Καμαρά -Τζουρίτσκοβιτς, με Ολυμπιακό ο Καντά

bet365

Η Ξάνθη ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πλην των τιμωρημένων Τζουρίτσκοβιτς και Καμαρά.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι Ακρίτες επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωινό της Τρίτης ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (17/03) με τους «κυανέρυθρους» στην Πλατεία.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε τομείς της τακτικής μετά την ανάλυση φάσεων σε βίντεο και τις επισημάνσεις του.

Ο Σέρβος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κασά Καμαρά και Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς για την επόμενη αναμέτρηση, ενώ και o Σοφιάν Καντά που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα