Μαρτίνς: Το... δίδαγμα με το πρώτο 25λεπτο με Άρη και η πρόθεση για λίγες αλλαγές

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Το... δίδαγμα με το πρώτο 25λεπτο με Άρη και η πρόθεση για λίγες αλλαγές

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει με τίποτα να επαναληφθεί η εικόνα του πρώτου 25λεπτου του Ολυμπιακού με τον Άρη ενώ δεν προκύπτει να θέλει να κάνει πολλές αλλαγές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Πορτογάλος προφανώς και θέλει και περιμένει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην προσεχή Κυριακή. Ειδικά ως προς το πρώτο 25λεπτο, καθώς αυτό το διάστημα απέναντι στον Άρη ήταν ιδιαίτερα προβληματικό και ας έκανε το 1-0 με τον Μασούρα στο 27' ο πειραϊκός σύλλογος.
Το... δίδαγμα για αυτά τα 25 λεπτά είναι σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς που ετοιμάζει ανάλογα τους παίκτες του διότι ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ένα μεγάλο ματς σε όποια κατάσταση και να είναι οι ομάδες. Σχετικά με την 11άδα δεν φαίνεται να αλλάζουν και πολλά συγκριτικά με το σχήμα στο Ολυμπιακός - Άρης. Ίσως ο Σισέ πάρει την θέση του Μιράντα μαζί με τον Μεριά, μπορεί ο Καμαρά να πλαισιώσει τον Γκιγιέρμε στο κέντρο και ενδέχεται να θέτει μία υποψηφιότητα για τα άκρα ο Ζιλ Ντίας. Ο Χασάν εφόσον είναι στο 100% θα ξεκινήσει αλλιώς υπάρχει ο Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα