Oλυμπιακός: Οι αποφάσεις για τους δανεικούς του ρόστερ (poll)

Oλυμπιακός: Οι αποφάσεις για τους δανεικούς του ρόστερ (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Oλυμπιακός: Οι αποφάσεις για τους δανεικούς του ρόστερ (poll)

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει και τα δεδομένα και για τους δανεικούς στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού και ποιους θέλει να κρατήσει ο σύλλογος.
Ο Ολυμπιακός έχει και φέτος ορισμένες περιπτώσεις δανεικών παικτών στο ρόστερ του. Ας σταθούμε σε αυτές μία προς μία:
ΖΟΣΕ ΣΑ: Το... μπέρδεμα ως προς τη ρήτρα του Πορτογάλου στην Ιβηρική με την σχετική πληροφόρηση καλά κρατεί καθώς από τα 4 εκατ. ευρώ για αγορά αναφέρονται τώρα τα 2,5. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Σα και έχει κάνει τις σχετικές κινήσεις και ότι ο παίκτης είναι θετικός για να είναι εδώ και του χρόνου. Πιθανότητες να μείνει στον Ολυμπιακό: 55 - 60%.
ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Στάθηκε εξαιρετικά άτυχος με τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός. Πρόλαβε να δείξει ορισμένα καλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του, όπως στην γκολάρα του με τη Ντιναμό Κιέβου. Είναι αβέβαιο εάν ο Ολυμπιακός κάνει την κίνηση να καλύψει τη ρήτρα του αν και δεν υπήρξε χρόνος να αξιολογηθεί τόσο σωστά. Πιθανότητες να μείνει στον Ολυμπιακό: 30 - 40%.
ΓΙΟΥΡΙ ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ: Ένα ματς έπαιξε ο Λοντίγκιν και ήταν αυτό με την Λαμία δίχως αυτό να σημαίνει πως ήταν ο υπαίτιος του αποκλεισμού. Από την στιγμή που έχει ελληνικό διαβατήριο και εμπειρία από το πρωτάθλημά μας δεν αποκλείεται να συνεχίσει. Πιθανότητες παραμονής του στον Ολυμπιακό: 45 - 55%.
ΡΟΝΤΕΡΙΚ ΜΙΡΑΝΤΑ: Ο Πορτογάλος αφού... γλίτωσε το καλοκαίρι και δεν έφυγε έμεινε για να κλείσει την σεζόν. Δεν είναι ο στόπερ που μπορεί να στηριχθεί ο Ολυμπιακός και λογικά θα... χαιρετήσει. Πιθανότητες παραμονής του στον Ολυμπιακό: 10 - 20%.
ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ: Ο Αιγύπτιος φορ μετά το πρώτο μισό της σεζόν όπου δεν βοήθησε και είχε και τραυματισμούς αποδείχθηκε ο πιο αξιόπιστος από πλευράς σκοραρίσματος φορ μες στο 2019. Ακόμα και έτσι ο Χασάν δεν απέδειξε πως είναι o killer που θέλει για βασικό ο Ολυμπιακός. Δεν είναι σίγουρο πως θα υπάρξει κίνηση για την αγορά του με τα 4 εκατ. ευρώ ρήτρας. Πιθανότητες παραμονής του στον Ολυμπιακό: 35 - 45%.
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα