ΟΦΗ: Ανεβάζει «στροφές» ο Βουό

ΟΦΗ: Ανεβάζει «στροφές» ο Βουό

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ανεβάζει «στροφές» ο Βουό

bet365

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Πατρίκ Βουό, βάζοντας «πλώρη» για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ατομικό έκανε ο Ποτουρίδης, εκτός οι τραυματίες Δεληγιαννίδης, Ναμπί, Νάστος, Σακόρ και ο Κομεσίδης, που έχει επανενταχθεί στις δραστηριότητες της ομάδας.

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (12/03) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προπόνηση των Ομιλιτών, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (17/03, 15:00) με τον Λεβαδειακό.

Ο Πάτρικ Βουό ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Γιάννης Ποτουρίδης έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι τραυματίες, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Αντίλ Ναμπί, Δημήτρης Κομεσίδης και Ανέστης Νάστος, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ο Βαγιεμπά Σακόρ, που είναι άρρωστος. Από την προπόνηση απουσίασε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος έχει άδεια και αναμένεται να επιστρέψει αύριο.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 την Τετάρτη (13/03).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα