Στην ΚΕΔ η επιστολή της ΠΑΕ Άρης για Σιδηρόπουλο

Gazzetta team
Στην ΚΕΔ η επιστολή της ΠΑΕ Άρης για Σιδηρόπουλο

bet365

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ για το χαμηλό επίπεδο διαιτησίας του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Καραϊσκάκη και ζήτησε την εξαίρεσή του από τους αγώνες της ομάδας.

Η «κίτρινη» ΠΑΕ ενημέρωσε για τις προθέσεις της λίγο μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης στο «Καραϊσκάκη». Η φάση στην οποία στάθηκαν οι Θεσσαλονικείς είναι η σκαριά του Γκιγέρμε στον Μανώλη Σιώπη στο 24ο λεπτό όπου ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε το φάουλ αλλά δεν εφάρμοσε τον κανονισμό και κατ’ επέκταση δεν απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Στην επιστολή της η ΠΑΕ Άρης ζήτησε την εξαίρεση του διεθνούς διαιτητή από τους αγώνες της ομάδας καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά όπου λάθος του Σιδηρόπουλου κόστισε στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα