ΠΑΟΚ: Τα επόμενα βήματα μέχρι την επιστροφή του Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Τα επόμενα βήματα μέχρι την επιστροφή του Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Τα επόμενα βήματα μέχρι την επιστροφή του Μαουρίσιο

bet365

Τουλάχιστον έξι με οκτώ μήνες θα χρειαστούν να περάσουν για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς ο Χοσέ Μαουρίσιο μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ, μετά τον Πόντους Βέρνμπλουμ τον περασμένο Δεκέμβριο, είδε και έναν ακόμη παίκτη της μεσαίας γραμμής, τον Χοσέ Μαουρίσιο, να βγαίνει νοκ άουτ αυτή τη φορά για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ρήξη πρόσθιου χιαστού και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου, που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με ιατρικές εκτιμήσεις θα κρατήσει τον Βραζιλιάνο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους 6-8 μήνες γι’ αυτό και σωστά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απέφυγε την Καθαρή Δευτέρα (11/3) να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο της επιστροφής του.

Όπως ενημέρωσαν, ο Μαουρίσιο ξεκίνησε, ήδη, κατάλληλη θεραπεία και βρίσκεται σε επικοινωνία με την ομάδα και το ιατρικό επιτελείο για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων. Μένει να αποφασιστεί, λοιπόν, αν θα κάνει την εγχείρηση στην Ελλάδα και τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, ή αν θα προτιμήσει να επιστρέψει στην πατρίδα του για την επέμβαση και το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο ίδιος έδειξε να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δήλωσε «σίγουρος ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός», ενώ η ΠΑΕ και οι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ του έστειλαν τις ευχές τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα