«Φάκελος» δανεικοί στον Ολυμπιακό: Ποιοι έχουν πιθανότητες να γυρίσουν και ποιοι όχι (poll)

«Φάκελος» δανεικοί στον Ολυμπιακό: Ποιοι έχουν πιθανότητες να γυρίσουν και ποιοι όχι (poll)

Δημήτρης Τομαράς
«Φάκελος» δανεικοί στον Ολυμπιακό: Ποιοι έχουν πιθανότητες να γυρίσουν και ποιοι όχι (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς δανεικούς και κυρίως στο εξωτερικό, εκ των οποίων όμως οι περισσότεροι δεν είναι για να γυρίζουν το καλοκαίρι στην ομάδα.

Η πολιτική του Ολυμπιακού ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι οι περισσότεροι δανεικοί του να είναι στο εξωτερικό και σε αρκετές περιπτώσεις να βάζει και οψιόν. Οι Πειραιώτες έχοντας πάντα αρκετούς παίκτες έχουν και φέτος ουκ ολίγους δανεικούς. Ας δούμε τις περιπτώσεις τους (σ.σ. δεν αναφερόμαστε φυσικά στους υπάρχοντες δανεικούς του ρόστερ του Ολυμπιακού από τους οποίους πάντως η πρόθεση είναι να μείνουν οι Σα - Λοντίγκιν και ίσως ο Χασάν):

ΜΠΙΟΡΝ ΕΝΓΚΕΛΣ: Ο Βέλγος πήγε με δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς στη Ρεμς. Ο Ένγκελς έχει κάνει μία γεμάτη και καλή σεζόν στην κατηγορία και η γαλλική ομάδα - που πήρε ως ελεύθερο τον Ρομαό - πάει πολύ καλά φέτος και είναι από τις κορυφαίες της κατηγορίας. Το deal ήταν από την στιγμή που θα μείνει κατηγορία να δοθεί η ρήτρα αγοράς και έτσι και θα γίνει. Ποσοστό επιστροφής του στο Λιμάνι: 5%.

ΜΑΤΙΑΣ ΝΑΟΥΕΛ: Πήγε με δανεισμό στην ομάδα της Λα Κορούνια. Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως δεν αναμένεται να μείνει εκεί. Ο Ναουέλ θα γυρίσει - όπως όλα δείχνουν - στον Ολυμπιακό για να φύγει ξανά. Ποσοστό επιστροφής του στο Λιμάνι: 5%.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΙ: Το χρονικό deal της συμφωνίας με τη Βίλεμ δεν επιτρέπει να γυρίσει το καλοκαίρι. Ο Βρουσάι πάει εξαιρετικά στην Ολλανδία και ενώ υπάρχει και οψιόν για την αγορά του. Να θυμίσουμε εδώ πάντως πως υπάρχει και η περίπτωση του Τσιμίκα που γύρισε. Ποσοστό επιστροφής του στο Λιμάνι μετά το τέλος του συμβολαίου του με Βίλεμ: 25 - 35%.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΟΣ: Στον ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε χρόνο συμμετοχής και έβαλε και γκολ. Με προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς γενικά δεν έπαιρνε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Ίσως επιστρέψει για να... δοκιμαστεί στην προετοιμασία. Ποσοστό επιστροφής του στο Λιμάνι: 55 - 60%.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πήγε στον Πανιώνιο για να πάρει ματς στα πόδια του. Δεν έχει παίξει τόσο πολύ ενώ είναι παίκτης σε μία θέση που μπορεί να χρειαστεί παίκτη το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Με τον Μαρτίνς βέβαια έπαιζε πολύ λίγο. Ποσοστό επιστροφής του στο Λιμάνι: 55 - 60%.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Χάρις στον agent Ισά ο Νικολάου βρήκε συμβόλαιο στην Έμπολι με δανεισμό με οψιόν αγοράς αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί καν. Στον Ολυμπιακό γενικότερα πάντως δεν έβρισκε ούτε χώρο στο ρόστερ ούτε χρόνο συμμετοχής. Μπορεί να γυρίσει για να δοθεί αλλού είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή. Ποσοστό επιστροφής του στο Λιμάνι: 25 - 35%.

ΙΓΚΟΡ ΣΙΛΒΑ: Στην Κύπρο με την ΑΕΚ Λάρνακας έχει κάνει γεμάτη χρονιά αλλά δεν είναι δεδομένο πως θα καλυφθεί η οψιόν του. Ίσως γυρίσει για να φύγει ξανά. Ποσοστό επιστροφής του στο Λιμάνι: 25 - 35%.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΘΑΤΗΣ: Έκανε αρκετά παιχνίδια στον Πανιώνιο δίχως να είναι εντυπωσιακός. Θα αξιολογηθεί ανάλογα αλλά μόνο σίγουρο δεν είναι πως μπορεί να βρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού την προσεχή χρονιά. Ποσοστό επιστροφής του στο Λιμάνι: 20 - 30%.

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Στα 21 του χρόνια αποτελεί μεταγραφή - ρεκόρ για τη Ραντνίσκι στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός εξτρέμ κάνει εκεί (σ.σ. όπου έμεινε ως δανεικός μετά την μεταγραφή του) ιδιαίτερα καλή σεζόν με 4 γκολ και 7 ασίστ σε 26 ματς. Αναμένεται να επιστρέψει τουλάχιστον για να τσεκαριστεί στην προετοιμασία. Πιθανότητες επιστροφής του στο Λιμάνι: 70 - 80%.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Έκλεισε στον ΠΑΣ με διετή δανεισμό με οψιόν. Φέτος γενικά αγωνίστηκε λίγο εκεί. Είναι μία πιθανότητα να γυρίσει νωρίτερα αλλά και πάλι θα είναι δύσκολο να βρει χώρο στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Πιθανότητες επιστροφής του στο Λιμάνι: 15 - 25%.

ΓΙΑΓΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ: Έχει κάνει μία φουλ σεζόν με τον Πανιώνιο με 21 ματς. Έχει γενικά το μείον ότι πιάνει θέση ξένου αλλά το βασικό είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη κλείσει τον Μπα για το κέντρο της άμυνάς του για το καλοκαίρι. Πιθανότητες επιστροφής του στο Λιμάνι: 20 - 30%.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Έμεινε ως δανεικός στη Γκαζελέκ Αξαξιό. Ο υψηλόσωμος Αφρικανός στόπερ έχει καταγράψει 22 ματς με 1 γκολ. Θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Πιθανότητα επιστροφής στο Λιμάνι: 80%.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΤΑΣ: Ο Έλληνας στόπερ μετά το Βέλγιο φέτος αγωνιζόταν στην Πολωνία με την Λεχ Πόζναν. Το συμβόλαιό του εκπνέει φέτος στον Ολυμπιακό και ενώ εδώ και χρόνια δεν ήταν ποτέ στα πλάνα του. Πιθανότητα επιστροφής στο Λιμάνι: 15 - 20%.

- ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΡΙΣΒΑΝΗ: Ο Ολυμπιακός μες στην χρονιά είχε καταπιαστεί με την περίπτωση να γυρίσει ο Ρισβάνης στον σύλλογο. Ο παίκτης δεν είναι δανεικός και έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο έως το 2021. Ο μπακ των Περιστεριωτών έχει ξεχωρίσει και φέτος και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, χωρίς να χρειάζεται να δώσουμε κάποιο ποσοστό για την υπόθεσή του.

- Στην παραπάνω λίστα δεν αναφέρονται δανεικοί σε μικρότερες κατηγορίες όπως ο Σαλιάκας, που εξαιρετικά δύσκολα θα γυρίσουν. Οι Φετφατζίδης και Πάρντο έφυγαν ως ελεύθεροι ενώ ο Σεμπά δεν αναμένεται να ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό παρότι από τον Γενάρη και μετά υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να γίνει αυτό. Επίσης δεν είναι σαφές το τι συμφωνία υπάρχει με την Αζαξιό για τον Λάτσι αλλά και εκείνος λογικά δεν επιστρέφει. Πιο κάτω ψηφίστε στο σχετικό poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα