Ολυμπιακός: Το τρομερό στατιστικό με τέσσερα γκολ σε επτά τελικές με Άρη! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το τρομερό στατιστικό με τέσσερα γκολ σε επτά τελικές με Άρη! (pics)

bet365

Η επίδοση του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη σε σχέση με τα γκολ και τις τελικές του ήταν και εξαιρετική και... απίστευτη σε σχέση με τα φετινά του δεδομένα.
Ο Ολυμπιακός φέτος έχει βρεθεί σε ματς όπου πλήρωσε την επιθετική του... δυστοκία και το πρόβλημα του ότι δεν σκόραρε ανάλογα με τις τελικές του. Με τον Άρη όμως υπήρξε το εξής τρομερό και απίστευτο στατιστικό.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Άρης να σκοράρει τέσσερις φορές (με ένα γκολ του Μασούρα, δύο του Ποντένσε και ένα του Γκερέρο) με μόλις επτά τελικές. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι στο α' μέρος του αγώνα είχαν δύο γκολ με μόνο τρεις τελικές προς την εστία! Ο Άρης αντίστοιχα με δέκα τελικές στο ματς είχε ένα γκολ, αυτό του Μαρτίνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα