Λεβαδειακός: «Αδύνατον να διεκδικήσει αυτό που δικαιούνταν»

Gazzetta team
Λεβαδειακός: «Αδύνατον να διεκδικήσει αυτό που δικαιούνταν»

bet365

Οι Βοιωτοί διατηρούν πολλά παράπονα από τον ρέφερι Βρέσκα, με αφορμή τις αποφάσεις του στον αγώνα με την ΑΕΛ
Παράπονα από τη διαιτησία έχουν στον Λεβαδειακό, με αφορμή τις αποφάσεις του ρέφερι Βρέσκα και των βοηθών του, στη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ. «Το παιχνίδι για τον Λεβαδειακό κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο όπου διαιτησία (για μια ακόμη φορά) και… τύχη στέρησαν στην ομάδα να διεκδικήσει κάτι πολύ καλύτερο με αποτέλεσμα το 2-0 που διαμορφώθηκε στο β’ μέρος να θεωρείται “πλασματικό”. Ο διαιτητής Γιώργος Βρέσκας δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην ανατροπή του Nangis από τον Μπέρτο στο 29* στερώντας το δικαίωμα στον Λεβαδειακό να πετύχει γκολ», ανέφερε μεταξύ άλλων η ομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Και συνέχισε. «Επίσης η δεύτερη κίτρινη στον Παντελιάδη ήταν πέραν του δέοντος αυστηρή και ως εκ τούτου άδικη και η αποβολή του. Το ριπλέι δικαιώνει τις διαμαρτυρίες του Έλληνα μπακ. Η μπάλα βρήκε στο σώμα κι όχι στο χέρι του. Λανθασμένη απόφαση. Με όλα αυτά ήταν αδύνατον στην ομάδα να διεκδικήσει αυτό που δικαιούταν…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα