Κούτρης: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Κούτρης: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα»

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης έδωσε το «στίγμα» ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού, όπως έκαναν και κόντρα στον Άρη.

Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη (4-1) επί των «κίτρινων» και μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέλυσε το παιχνίδι και όσα έκανε η ομάδα του, ώστε να πάρει το «τρίποντο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Καταρχάς ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης είχε κάποιες ευκαιρίες από δικά μας λάθη. Έπρεπε να ελέγξουμε λίγο καλύτερα τον ρυθμό, να προσπαθήσουμε να παίξουμε από τα πλάγια, γιατί σκοπός του Άρη ήταν να πιέσει στο κέντρο στις πάσες προς τον Φορτούνη, τον Γκιγιέρμε και τον Μπουχαλάκη.

Θεωρώ πως στην πορεία τα καταφέραμε, όλα τα γκολ προήλθαν από τα πλάγια και από τις αλλαγές παιχνιδιού. Βάλαμε την ποιότητά μας σε πολύ μεγάλο βαθμό, πετύχαμε τέσσερα γκολ, αλλά το σημαντικότερο ήταν πως δώσαμε χαρά στον κόσμο μας στα γενέθλια της ομάδας».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε και θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε χαρούμενη την οικογένεια του Ολυμπιακού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα