Ανδρούτσος για το Ολυμπιακός-Άρης: «Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο πρώτο γκολ»

Gazzetta team
Ανδρούτσος για το Ολυμπιακός-Άρης: «Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο πρώτο γκολ»

bet365

Στον στόχο του Ολυμπιακού να κερδίσει όλα τα παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν στάθηκε ο Θανάσης Ανδρούτσος, ενώ για το παιχνίδι με τον Άρη δήλωσε πως όλα κρίθηκαν στο πρώτο γκολ των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη (4-1) απέναντι στους Θεσσαλονικείς, με τον Έλληνα μέσο να χαρακτηρίζει «πολύ καλή ομάδα» τον Άρη, ενώ απέδωσε το «τρίποντο» στη συγκέντρωση της δικής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, ελέγξαμε το παιχνίδι και όταν σκοράραμε ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Στο πρώτο μας γκολ κρίθηκε το ματς. Επίσης όταν πετύχαμε το δεύτερο γκολ ήταν το κλειδί για τη συνέχεια. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα