Βέλεθ για το Ολυμπιακός-Άρης: «Ήμασταν άτυχοι ξανά»

Gazzetta team
Βέλεθ για το Ολυμπιακός-Άρης: «Ήμασταν άτυχοι ξανά»

bet365

Στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού και στην ατυχία του Άρη να δεχθεί τρία γκολ με κόντρες στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Φαλήρου ο Φραν Βέλεθ.

Ο Ισπανός στόπερ δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του από τους Πειραιώτες (4-1) και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα επικεντρώθηκε στην ανάγκη να μάθουν οι «κίτρινοι» από τα λάθη τους για να βελτιωθούν στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Χάσαμε 3-4 ευκαιρίες στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα, παλέψαμε πολύ σήμερα, ο Ολυμπιακός με δυο ευκαιρίες κατάφερε να σκοράρει, προσπαθήσαμε, προσπαθήσαμε αλλά στο τέλος παρουσιαστήκαμε άτυχοι σε ακόμα ένα παιχνίδι» σχολίασε αρχικά.

Για τα τέσσερα γκολ που έχει δεχθεί ο Άρης όπου τα τρία βρήκαν πάνω σε παίκτη της ομάδας: «Πραγματικά έτσι είναι, από τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε τα τρία ήταν με αυτό τον τρόπο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και μέσα στην εβδομάδα να δουλέψουμε ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν: «Τα επόμενα δυο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για εμάς, θέλουμε τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουμε την 5η θέση, μπορούμε και την 4η θέση αλλά είναι λίγο μακριά, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε γι’αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα