ΠΑΟΚ: Έτσι έγραψε… ιστορία ο Άκπομ (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Έτσι έγραψε… ιστορία ο Άκπομ (pic)

bet365

Είκοσι δύο χρόνια μετά τον Ζήση Βρύζα, ο Άγγλος φορ έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που κέρδισε δύο πέναλτι σ’ ένα παιχνίδι πρωταθλήματος…

Ο Τσούμπα Άκπομ αναδείχθηκε «MVP» στην άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου με 3-0 και παρότι δεν σκόραρε ο κόσμος τον επιβράβευσε για την συνολική εικόνα του στο γήπεδο.

Ο Άγγλος φορ του ΠΑΟΚ κέρδισε δυο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο και όπως ανέφερε η Superleague στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter έσπασε ένα… ρεκόρ 22 ετών για τον Δικέφαλο, αφού τόσο καιρό είχε να κερδίσει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε αγώνα, δύο φορές την εσχάτη των ποινών.

Ο τελευταίος που το είχε κάνει ήταν ο Ζήσης Βρύζας όταν ακόμη ο Άκπομ δεν ήταν καλά καλά… τριών ετών!

Ήταν 14 Σεπτεμβρίου του 1996 όταν ο Βρύζας είχε κερδίσει δύο πέναλτι στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής.

Τότε στην Τούμπα ο Θεσσαλονικιός Αργύρης Παπαχίντζιος έδινε δύο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Τα είχε κερδίσει ο Ζήσης Βρύζας, ένα από τον Ζμπίγκνιου Ρομπακίεβιτς και ένα από τον Κώστα Λαγωνίδη. Και τα δύο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιώργος Τουρσουνίδης και ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα