Βελέντζας: «Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή»

Gazzetta team
Βελέντζας: «Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή»

bet365

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Λευτέρης Βελέντζας λέγοντας μεταξύ άλλων πως κατέθεσαν ψυχή στο ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά ο νεαρός προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα και παρόλα αυτά τα παιδιά σήμερα κατέθεσαν ψυχή κόντρα στον ΟΦΗ που ήθελε απεγνωσμένα το τρίποντο. Εμείς όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές, παίζουμε για την αξιοπρέπειά μας, για τα ονόματά μας, για τον Απόλλωνα μας. Θα πουλάμε ακριβά το τομάρι μας και κάθε εβδομάδα θα δουλέυουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο ΟΦΗ μας πίεσε σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού, εμείς αλλάξαμε την διάταξή μας και παίξει στο δεύτερο ημίχρονο με τρεις πίσω για να κλείσουμε τους διαδρόμους που είχε βρει νωρίτερα ο ΟΦΗ. Ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι και δεν πρέπει να παραλείψω πως σταθήκαμε τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο στα απανωτά δοκάρια που είχε ο αντίπαλος. Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, τα παιδιά θέλανε, κατέθεσαν ψυχή, στο τέλος κουράστηκαν. Δείξαμε σημάδια κόπωσης και γι αυτό δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να μας πιέσει ο ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε ότι μπορούμε και να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα για να μπορούμε να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις κινήσεις που έκανε από τον πάγκο και την καλή αμυντική λειτουργία στο δεύτερο μέρος: «Νομίζω ότι είναι ορισμένα παιχνίδια, όπως το σημερινό, που πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Νομίζω ότι όποιον ρωτούσες σήμερα επειδή ο ΟΦΗ ήθελε απεγνωσμένα τους βαθμούς , θα έλεγε ότι θα κέρδιζε εύκολα. Εμείς θέλαμε να δείξουμε ότι δεν μας αγγίζουν τέτοια πράγματα και όπως είπα νωρίτερα παίζουμε για την αξιοπρέπειά μας και τον Απόλλωνά μας.

Διορθώσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Περάσαμε στο ματς τον Ντούρσο για να κρατήσει μπάλα και τον Αγρόδημο για να έχουμε έναν καλό κόφτη. Παίξαμε και με τρεις στην άμυνα, τα δύο μπακ πήγανε πολύ καλά και κλείσαμε τις τρύπες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ νομίζω δεν είχε κάποια μεγάλη φάση και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν και δίκαιο. Ίσως σε κάποια από τις κόντρες που είχαμε, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε αν είχαμε καθαρό μυαλό αλλά η κούραση μας επηρέασε αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα