Άφιξη ΠΑΟΚ: Με Ιβάν και… «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» στην Τούμπα! (vids)

Άφιξη ΠΑΟΚ: Με Ιβάν και… «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» στην Τούμπα! (vids)

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γνώρισαν την αποθέωση κατά την άφιξη τους στο γήπεδο της Τούμπας για το ματς με τον Ατρόμητο, όπου τους υποδέχθηκε -όπως πάντα- ο Ιβάν Σαββίδης.

Λίγο πριν από τις 4 μ.μ. έφτασε το λεωφορείο της αποστολής του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Το σκηνικό που στήθηκε ήταν λίγο πολύ γνωστό, με το πολυτελές αυτοκίνητο του Ιβάν Σαββίδη μπροστά και το «ασπρόμαυρο» λεωφορείο να ακολουθεί μέχρι και τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Εκεί, ο πρόεδρος και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαιρέτισε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, με τους οπαδούς του «Δικεφάλου», που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο των αποδυτηρίων, να αποθεώνει τους παίκτες και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με το σύνθημα «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα