Ο ΠΑΟΚ του ’70 μέσα από εικόνες (vid)

Ο ΠΑΟΚ του ’70 μέσα από εικόνες (vid)

Ο ΠΑΟΚ του ’70 μέσα από εικόνες (vid)

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΠΑΟΚ του ‘70», με του παλαίμαχους του «Δικεφάλου» να θυμούνται τις ημέρες δόξας, αλλά να μιλούν και για την σημερινή ομάδα.

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στην δεκαετία του 1970, όταν ΠΑΟΚ γιγαντώθηκε ποδοσφαιρικά, παρουσιάστηκε στο Μακεδονία Παλλάς και σήμερα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα είναι στο PAOK FC Store του γηπέδου της Τούμπας για να υπογράφουν το λεύκωμα.

Στο βιβλίο του Μιχάλη Παππού, περιέχεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον ΠΑΟΚ της μεγάλης εποχής. Ομιλητές, εκτός από τον Μιχάλη Παππού ήταν ο Γιώργος Κούδας, ο Κούλης Αποστολίδης, ο Γιώργος Λυσσαρίδης και δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας που ήταν συντονιστής της έρευνας.

Την παρουσίαση του λευκώματος προλόγισε ο Κυριάκος Κυριάκος. Επίσης μίλησε πρόεδρος του Συλλόγου Παρκινσονικών Ασθενών και Φίλων Βορείου Ελλάδος, Γιώργος Κανονίδης, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Το λεύκωμα με τίτλο: «Ο ΠΑΟΚ του 70» περιέχει σπάνιο φωτογραφικό υλικό, μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Στο βιβλίο περιέχονται κείμενα και συνεντεύξεις γνωστών λογοτεχνών, δημοσιογράφων, συγγραφέων, φωτογράφων, αλλά και ποδοσφαιριστών προσφέροντας στον αναγνώστη μια πλήρη και ολοζώντανη εικόνα της δεκαετίας της γιγάντωσης του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κούδας και ο Κούλης Αποστολίδης αναφέρθηκαν στη δική τους εποχή, αλλά στάθηκαν ιδιαίτερα στην προσπάθεια της τωρινής ομάδας του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το νταμπλ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο (μετά το 27.55) όλη την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο «Μακεδονία Παλλάς»:

Best of internet