Καμπετσής: «Θέλουμε τον κόσμο με τον Ολυμπιακό»

Καμπετσής: «Θέλουμε τον κόσμο με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Καμπετσής: «Θέλουμε τον κόσμο με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο νεαρός επιθετικός ζήτησε από τους φίλους του «τριφυλλιού» να βρεθούν την επόμενη εβδομάδα κοντά στην ομάδα

Στην ιστορία πέρασε το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Καμπετσής μετά το αποψινό ματς μίλησε και για το επερχόμενο με τον Ολυμπιακό. «Και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλά διαβασμένες, έλειψαν οι φάσεις, δώσαμε και οι δύο βάση στην τακτική του άλλου και γι' αυτό το ματς έμεινε στο μηδέν. Δεν το θεωρώ κακό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα, ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο κόουτς μας είπε ότι ήταν μεν ευχαριστημένος γιατί είδε να βγάζουμε δύναμη αλλά όχι τόσο με την επιθετική δημιουργία», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Άρη. Σίγουρα θέλουμε τη στήριξη του κόσμου στο ματς με τον Ολυμπιακό και όποιος το θέλει πιο πολύ θα το πάρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα