Άλτμαν: «Πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη, εφικτή η πέμπτη θέση»

Άλτμαν: «Πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη, εφικτή η πέμπτη θέση»

Gazzetta team
Άλτμαν: «Πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη, εφικτή η πέμπτη θέση»

bet365

Ο Αμρ Άλτμαν, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για τη νίκη και πως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Μένουμε στον ένα βαθμό που πήραμε σήμερα, είχαμε ευκαιρίες για νίκη, δεν μας βγήκε πολύ το ματς αλλά μας ικανοποιεί η ισοπαλία».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία: «Όταν πηγαίνουμε σε ένα παιχνίδι κοιτάμε να νικήσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπούμε σε παιχνίδι χωρίς να πηγαίνουμε για τη νίκη. Η ισοπαλία αντικατοπτρίζει την εικόνα του σημερινού αγώνα, αλλά εμείς πάντα πηγαίνουμε για τη νίκη. Κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό με μοναδικό στόχο πάντα τη νίκη».

Για τον στόχο της πέμπτης θέσης: «Αναμφίβολα η πέμπτη θέση είναι εφικτή, όλοι προσπαθούμε γι' αυτό. Απομένουν ακόμα έξι παιχνίδια, αυτό σημαίνει πως υπάρχουν πολλοί βαθμοί ακόμα, οπότε η πέμπτη θέση είναι εφικτότατος στόχος».

Για την κατάστασή του: «Είμαι έτοιμος 100%. Σε κάθε παιχνίδι κοιτάω να ανεβαίνω ακόμα περισσότερο, αισθάνομαι πλήρης και είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα