Τα λάθη του Τζοβάρα στο Ξάνθη-Αστέρας (vid)

Τα λάθη του Τζοβάρα στο Ξάνθη-Αστέρας (vid)

bet365

Μόνο καλά δεν τα πήγε ο Γιώργος Τζοβάρας και οι βοηθοί του στο Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης, με τα μεγαλύτερα λάθη να είναι μια κόκκινη που δεν δόθηκε στον Πασαλίδη και ένα πέναλτι που επίσης δεν δόθηκε στους ακρίτες.

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα βρίσκουμε κάποια αγωνιστική που να μην έχουν γίνει σημαντικά λάθη από την διαιτησία και η 24η δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Και μάλιστα τα λάθη ξεκίνησαν από τον πρώτο αγώνα και συγκεκριμένα αυτόν της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, όπως φαίνονται και από το βίντεο. Αρχικά στο 10' κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Μανιάς που έδειχνε έτοιμος να μπει στην μεγάλη περιοχή. Στο 16' ο Μασαλίδης ανέτρεψε τον Μπαριέντος έξω από την περιοχή με τον παίκτη της Ξάνθης να φεύγει μόνος προς τον Παπαδόπουλο και ο Τζοβάρας αντί για κόκκινη έδειξε κίτρινη στον κεντρικό αμυντικό του Αστέρα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 58' ο Μπελόγκ ανατρέπει τραβώντας από την φανέλα στον Κασάδο, χωρίς όμως να δοθεί το πέναλτι. Ωστόσο υπήρξε και μία σωστή απόφαση που ήταν η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Μπελόγκ στο 81'.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα