Με προβλήματα ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα

Με προβλήματα ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα

Gazzetta team
Με προβλήματα ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα

bet365

Χωρίς τους Νάστο, Ναμπί και Δεληγιαννίδη θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, ο ΟΦΗ.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμ. στη Ριζούπολη (10/3, 16:00, LIVE ΕΡΤ). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν συμμετείχε στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως επίσης και οι τραυματίες Αντίλ Ναμπί (ταλαιπωρείται και από ίωση), Γιάννης Ποτουρίδης, Πατρίκ Βουό και Δημήτρης Κομεσίδης.

Ο Ανέστης Νάστος αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο γόνατο. Έκανε θεραπεία και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει οριστικά την ημέρα του αγώνα.

Ο Τάσος Παπάζογλου είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει σ' αυτό το ματς την ποινή της μιας αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών, ενώ όλοι Σασί και Κουτσιανικούλης έμειναν ξανά εκτός για λόγους τακτικής, κάτι που όπως φαίνεται λέει πολλά και για το μέλλον τους στην ομάδα, δεδομένου ότι η σεζόν οδεύει προς το τέλος της.

Η 19άδα του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Σωτηρίου, Στρέζο, Μιχόγεβιτς, Μπράουν, Αργυρόπουλο, Γιαννούλη, Κοροβέση, Νάστο, Παπαστεριανό, Σακόρ, Μεγιάδο, Κυριακίδη, Οικονόμου, Ντίνα, Βαζ, Φερέιρα, Νέιρα, Γιακουμάκη, Πέρσον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα