Εγκρίνονται τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας για το γήπεδο της ΑΕΚ

Εγκρίνονται τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας για το γήπεδο της ΑΕΚ

Gazzetta team
Εγκρίνονται τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας για το γήπεδο της ΑΕΚ

bet365

Την επερχόμενη Πέμπτη (14/03) αναμένεται να υπογραφεί η έγκριση για τα χρήματα που θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Τι ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο συνεδριάζει την Πέμπτη 14 Μαρτίου, με αντικείμενο την έγκριση της σύμβασης για τα 20 εκατ. ευρώ, όπως τονίστηκε και επίσημα. Η ανακοίνωση της Περιφέρειας:
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 14-03-2019 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση Α) σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο:
«Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής» συνολικού προϋπολογισμού 20.000.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και Β) εκπόνησης Μελέτης Εφαρμογής για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα