Μίχελ: «Φέτος ήρθε η στιγμή να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

Μίχελ: «Φέτος ήρθε η στιγμή να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μίχελ: «Φέτος ήρθε η στιγμή να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ σε συνέντευξη του στην Σλοβακία αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο και στη δική του παρουσία στην καρέκλα του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Ο Σλοβάκος πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο πριν επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου λειτουργεί μια προσωπική επιχείρηση.

Μπορεί να αποχώρησε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή, αλλά παραμένει δίπλα στον ΠΑΟΚ. «Είμαι υπεύθυνος για το σκάουτινγκ», ανέφερε στην ιστοσελίδα «sport.sk», όπου μίλησε για την πορεία του Δικεφάλου προς τον τίτλο.

«Από το καλοκαίρι ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Στην ομάδα ήρθε ο Πορτογάλος συνάδελφος μου, Μάριο Μπράνκο. Στην ουσία εμείς δουλεύαμε μαζί, ως τεχνικοί διευθυντές. Εγώ πλέον είμαι περισσότερο υπεύθυνος για το σκάουτινγκ. Δεν ήθελα να φύγω πριν βρει η ομάδα τον αντικαταστάτη μου», σχολίασε ο 50χρονος πρώην διεθνής ρέφερι, που χαρακτήρισε πετυχημένο το πέρασμα του από τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

«Όταν ήρθα στην Θεσσαλονίκη η ομάδα ήταν στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχοντας θέματα ως προς την οργάνωση. Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι στον ΠΑΟΚ αποφάσισα να αλλάξω πολλούς παίκτες. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς που αποφασίσαμε να φύγουν, είχαν ανανεώσει πρόσφατα το συμβόλαιο τους. Το πρότζεκτ ήταν μια πρόκληση για εμένα και νομίζω ότι τα αποτελέσματα της δουλείας μου έχουν φανεί. Κατά την παρουσία μου στην ομάδα κατακτήσαμε δυο κύπελλα και φτάσαμε πέρσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που μας αφαίρεσαν, σπάζοντας την κυριαρχία των αθηναϊκών ομάδων», τόνισε.

Σ' ότι αφορά το φετινό πρωτάθλημα και την πορεία του ΠΑΟΚ, ο Λούμπος Μίχελ υποστήριξε:

«Η ομάδα μας τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παρόλο που πέρσι μας το πήραν μέσω διοικητικών αποφάσεων και επιτροπών πιστεύω ότι φέτος ήρθε η στιγμή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο, αλλά έχουμε μια διαφορά επτά πόντων από τον δεύτερο και η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε όλα τα ντέρμπι και την προηγούμενη Κυριακή επικρατήσαμε επί του Παναθηναϊκού στην έδρα του. Ελπίζω και πιστεύω πως θα είμαστε πρωταθλητές, δυο τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα