Mέσα «Τσίγκρι» και Μπακάκης, εκτός Μάνταλος...

Mέσα «Τσίγκρι» και Μπακάκης, εκτός Μάνταλος...

bet365

Ο Χιμένεθ μπορεί να υπολογίζει και στον Σιμόες φυσικά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τετράδα προβάδισμα στην άμυνα για την Α.Ε.Κ.

Η προπόνηση της πρωταθλήτριας ολοκληρώθηκε και τελικά ο Μάνταλος δεν τα κατάφερε να γυμναστεί και να τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (αύριο 09/03 στις 19:30). Αντίθετα ευχάριστα μαντάτα για τους Μπακάκη και Σιμόες που είναι στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού.

Να θυμίσουμε ότι οι Πέτρος Μάνταλος και Νίκλας Χουλτ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης τη στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ: «Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού (19.30) εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Άλεφ, Λιβάια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Σεβιγιάνος τεχνικός πάει σε άμυνα τετράδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τους Γκάλο (δεξί μπακ), Τσιγκρίνσκι και έναν εκ των Οικονόμου - Τσόσιτς δίπλα του και Μπακάκη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στα χαφ το δίδυμο που φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει στην 11αδα είναι οι: Σιμόες και Κριστίτσιτς και τριάδα πίσω από τον Πόνσε (φορ) θα είναι οι Μπακασέτας (δεξιά), Μπογέ (αριστερά) και Λιβάια (σε ελεύθερο ρόλο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα