ΠΑΟΚ: Tο ξεχωριστό… τούνελ στον Ρέι! (vid)

ΠΑΟΚ: Tο ξεχωριστό… τούνελ στον Ρέι! (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Tο ξεχωριστό… τούνελ στον Ρέι! (vid)

bet365

Oι υπόλοιποι γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων του «Δικεφάλου» περίμεναν τον Ροδρίγο Ρέι στην προπόνηση για τις ξεχωριστές ευχές!

Ο Ροδρίγο Ρέι γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1991 στην πόλη Λας Παρέχας της πολιτείας του Σάντα Φε και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ του έστειλε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (8/3) τις ευχές της:

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ροντρίγκο Ρέι, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 28, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Στην προπόνηση της ομάδας τον… περίμεναν οι υπόλοιποι τρεις τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ και μαζί με τον Γιώργο Σκιαθίτη δημιούργησαν ένα άκρως ξεχωριστό τούνελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα