«Καίγεται» για βαθμούς και ανταγωνιστικότητα!

«Καίγεται» για βαθμούς και ανταγωνιστικότητα!

Νίκος Αθανασίου
«Καίγεται» για βαθμούς και ανταγωνιστικότητα!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μονόδρομος οι βαθμοί για την πεντάδα, ζητούμενο η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. Μέσα Κουλιμπαλί και Αρμενάκας.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ(19:30) σε ένα παιχνίδι... τελικό για τις τελευταίες ελπίδες του «τριφυλλιού» να μείνει ζωντανό στην μάχη της πέμπτης θέσης. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι ήδη έξι πόντους μακριά από τον Άρη και νέα ήττα θα σημάνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το τέλος και σε αυτόν τον στόχο.

Από κει και πέρα, το σύνολο του Έλληνα τεχνικού θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις του 2018 και να βγάλει στο χορτάρι ανταγωνιστική εικόνα απέναντι στην «Ένωση».

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 22 παίκτες. Μέσα είναι ο Κουλιμπαλί που επιστρέφει μετά από περίπου ένα μήνα και ο Πάνος Αρμενάκας που ακόμη δεν έχει κάνει το ντεμπούτό του με την πράσινη φανέλα.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι:

Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Άλτμαν, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Πούγγουρας, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Τζανδάρης, Αρμενάκας, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής.

Στο πρόγραμμα δεν έλαβε μέρος για προληπτικούς λόγους ο Φάνης Μαυρομμάτης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε, Δώνης, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα