Στην Εθνική Σουηδίας… μέσω Άρη

Στην Εθνική Σουηδίας… μέσω Άρη

Gazzetta team
Στην Εθνική Σουηδίας… μέσω Άρη

bet365

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ντάνι Λάρσον με τη φανέλα του Άρη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Σουηδίας.

Η ιστοσελίδα «svt.se» ασχολήθηκε με τους υποψηφίους επιθετικούς της Εθνικής Σουηδίας ενόψει των αγώνων για το Nations League. Ξεχωρίζει ασφαλώς τις περιπτώσεις των Μάρκους Μπεργκ, Βίκτορ Κλάεσον και στη συνέχεια παραθέτει τα δεδομένα κάθε πιθανής λύσης. Μέσα σ’ αυτές είναι και ο Ντάνι Λάρσον του Άρη καθώς σημειώνεται στο δημοσίευμα ότι «βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ αγωνιζόμενος στον Άρη έπειτα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Τουρκία. Συνήθως αγωνίζεται στη δεξιά ή αριστερή πλευρά της επίθεσης».

Να σημειωθεί ότι η τελευταία συμμετοχή του Λάρσον με την Εθνική Ανδρών της Σουηδίας ήταν σε φιλικό αγώνα με το Ομάν τον Ιανουάριο του 2010.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα