Η περίπτωση του μπακ Μεσέρ για τον Ολυμπιακό (vid)

Η περίπτωση του μπακ Μεσέρ για τον Ολυμπιακό (vid)

bet365

Οι Γάλλοι συνδέουν τον Αφρικανό στόπερ της Ρεν, Μεσέρ, με την ομάδα του Ολυμπιακού με την σημείωση όμως ότι πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογό του.
Η Ρεν που ταπείνωσε αγωνιστικά την Άρσεναλ στο Europa με 3-1 έχει στις τάξεις της τον μπακ Μεσέρ. Τον 30χρονο στόπερ που έχει φέτος 30 ματς με 1 γκολ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ και πληροφορίες της Equipe ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωση του έμπειρου σέντερ μπακ, που όμως αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεν (σ.σ. έως το 2021) πάντα με βάση τις ίδιες πηγές. Εκτός από τον Ολυμπιακό ο παίκτης συνδέεται και με Αλαβές, Χετάφε και Τραμπζονσπόρ. Στη Ρεν υπάρχει και ο Νταμιέν Ντα Σίλβα, ο στόπερ με πορτογαλικό και γαλλικό διαβατήριο που ήθελε πολύ το περασμένο καλοκαίρι ο πειραϊκός σύλλογος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα