H αγωγή κατά του ΟΦΗ και η αντίδραση του Μπούση (pics)

H αγωγή κατά του ΟΦΗ και η αντίδραση του Μπούση (pics)

H αγωγή κατά του ΟΦΗ και η αντίδραση του Μπούση (pics)

bet365

Έντονα αντέδρασε στην αγωγή που καταβλήθηκε κατά του ΟΦΗ ο Μιχάλης Μπούσης, που σήμερα έφτασε στην Ελλάδα, ώστε να ηγηθεί των χειρισμών των Ομιλιτών στις υποθέσεις που «καίνε» τον σύλλογο.

Εβδομάδα που ανέδειξε πλήθος από «μέτωπα» είναι η τρέχουσα για τους Κρητικούς, που εκτός της τιμωρίας τους από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ με υποβιβασμό για χειραγώγηση του αγώνα με τον Αιγινιακό για τη Football League 2017/18, βρέθηκαν μπροστά σε... παλιές αμαρτίες.

Η εταιρία «Μ&Μ Κατασκευαστική» κατέθεσε αγωγή κατά της ΠΑΕ, αλλά και του προέδρου Μιχάλη Μπούση και του εκτελεστικού διευθυντή Ηλία Πουρσανίδη προσωπικά για οφειλές άνω των 70.000 ευρώ για ανεξόφλητες οφειλές για έργα στο Γεντί Κουλέ και στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο από το καλοκαίρι του 2017 ως το καλοκαίρι του 2018. Στην αγωγή έχουν τοποθετηθεί ως μάρτυρες ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Αλετράς και τα πρώην μέλη του Δ.Σ, Μανόλης Γουρνιεζάκης και Κων/νος Ζερβάκης. Αξίζει να σημειωθεί πως η αγωγή κατατέθηκε την επομένη της ανακοίνωσης της ποινής του συλλόγου.

Με αφορμή τις υποθέσεις, που έχουν βάλει στην «πρίζα» τους ιθύνοντες της κρητικής ΠΑΕ έφτασε στην Ελλάδα την Πέμπτη (07/03) και ο ισχυρός άνδρας της, Μιχάλης Μπούσης, που θα παραμείνει στην Αθήνα ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας κι ενδεχομένως παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 24η αγωνιστική της Super League (10/03, 16:00), όπου ο ΟΦΗ δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για παραμονή.

O Μπούσης εξέφρασε μάλιστα την οργή του για την υπόθεση της αγωγής, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Θα έπρεπε να ντρέπονται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα