H αστυνομία μέσω... Facebook πλησιάζει τους δράστες για το μαχαίρωμα στην γυναίκα οπαδό

Gazzetta team
H αστυνομία μέσω... Facebook πλησιάζει τους δράστες για το μαχαίρωμα στην γυναίκα οπαδό

bet365

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα με τον ξυλοδαρμό και το μαχαίρωμα στην γυναίκα οπαδό του Παναθηναϊκού και η ΕΛ.ΑΣ. είναι στο κυνήγι των δραστών.

Aπό το βράδυ της Τετάρτης έχει γίνει γνωστό πως οι αρχές έχουν στην διάθεσή τους το βίντεο στο οποίο δείχνει επίθεση με μαχαίρι σε νεαρή οπαδό του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας εξετάζει τα επεισόδια (κι αυτά στο Παπαστράτειο) και βλέπει βεντέτα ανάμεσα στους σκληροπυρηνικούς των δύο αιωνίων.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης πήρε θέση στην Βουλή για το βίντεο και το μαχαίρωμα και σήμερα έγινε γνωστό πως θα συναντηθεί με την ΕΛ.ΑΣ. για τα συγκεκριμένα κρουσματα βίας.

Σύμφωνα μάλιστα την ΕΡΤ, τρεις μονάδες της αστυνομίας ασχολούνται με το να βρουν τους δράστες και σε αυτήν τους την προσπάθεια τους έχει βοηθήσει το Facebook σε συνδυασμό με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά και του τμήματος της αθλητικής βίας. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κοπέλα που μαχαιρώθηκε δήλωσε στην αρχή στην αστυνομία ότι πρόκειται για ληστεία αλλά τώρα υπήρχε νέα επικοινωνία από την ΓΑΔΑ για να μιλήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα