Συνάντηση Βασιλειάδη-ΕΛ.ΑΣ. για τα τελευταία κρούσματα βίας

Gazzetta team
Συνάντηση Βασιλειάδη-ΕΛ.ΑΣ. για τα τελευταία κρούσματα βίας

bet365

Τα τελευταία κρούσματα οπαδικής βίας έχουν κάνει τον Υφυπουργό να ανησυχεί ιδιαίτερα για τα όσα συμβαίνουν, φοβούμενος την κλιμάκωση της κατάστασης.

Με αφορμή και το video που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου μία γυναίκα οπαδός του Παναθηναϊκού δέχεται επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Βασιλειάδης επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, αφότου πρώτα είπε ότι νιώθει αποτροπιασμό.

H σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο:

O Γιώργος Βασιλειάδης επικοινώνησε με τον Αρχηγό της Αστυνομίας προκειμένου να εκφράσει τον προβληματισμό του σχετικά με τα τελευταία κρούσματα οπαδικής βίας και να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Κατόπιν της συνομιλίας τους συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί άμεσα συνάντηση τους. Θα ακολουθήσει νέα σχετική ενημέρωση μετά τη συνάντηση που θα προγραμματιστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα