Ο Λουίς Γκαρσία θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό του Champions League (pic)

Ο Λουίς Γκαρσία θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό του Champions League (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Λουίς Γκαρσία θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό του Champions League (pic)

bet365

Συνήθως οι Πέμπτες είναι η καλύτερη αφορμή για το γνωστό... Throwback Thursday στα social media και ο Λουίς Γκαρσία θυμήθηκε το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, την κόντρα με τη Μπαρτσελόνα και το πάθος των Ελλήνων για το ποδόσφαιρο.

Ο άλλοτε εξτρέμ της Λίβερπουλ αλλά και του «τριφυλλιού», ανάρτησε στα social media φωτογραφικό στιγμιότυπο από φάση στην οποία συμμετέχει μαζί του ο Λιονέλ Μέσι και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα θα ήθελα να θυμηθώ τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό. Είχαμε δύσκολο γκρουπ στο Champions League και δεν μπορέσαμε να προκριθούμε, όμως απόλαυσα το πάθος των Ελλήνων για το ποδόσφαιρο. Πέρασα υπέροχα στην Αθήνα, η οποία είναι από τις πιο όμορφες πόλεις που έχω βρεθεί».

Ο Ισπανός άσος είχε βρεθεί στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2010-2011, τότε που το «τριφύλλι» συμμετείχε ακόμα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και είχε βρεθεί σε όμιλο με τις Μπαρτσελόνα, Κοπεγχάγη και Ρούμπιν Καζάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα