Βασιλειάδης: «Νιώθουμε αποτροπιασμό για το μαχαίρωμα γυναίκας από οπαδούς, θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Νιώθουμε αποτροπιασμό για το μαχαίρωμα γυναίκας από οπαδούς, θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες»

bet365

Ο Υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, τοποθετήθηκε για την πληροφορία με το βίντεο που δείχνει επίθεση με μαχαίρι σε νεαρή οπαδό των «πράσινων» και δεσμεύτηκε για τις απαραίτητες ενέργειες.
Στο πλαίσιο της δευτερολογίας του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σχολίασε το ρεπορτάζ που είδε το «φως» της δημοσιότητας (την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής διεξαγόταν η συζήτηση του νομοσχεδίου «Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και άλλες διατάξεις») και αφορά στο μαχαίρωμα μιας γυναίκας από οπαδούς. Ο Γιώργος Βασιλειάδης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και δεσμεύτηκε να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες μόλις λάβει πλήρη ενημέρωση από τις Αρχές. «Νιώθουμε αποτροπιασμό για το μαχαίρωμα γυναίκας από οπαδούς και θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες», σχολίασε μεταξύ άλλων.
Η τοποθέτησή του όπου διευκρίνισε ότι την Πέμπτη θα συναντηθεί με τον Αρχηγό της αστυνομίας: «Ενημερώθηκα για ένα βίντεο που κυκλοφορεί. Πρόκειται για ένα φρικαλέο περιστατικό. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Αρχηγό της αστυνομίας για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες.
Εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ιδιότυπου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στο χώρο των χούλιγκανς. Εκφράζω την καταδίκη και τον αποτροπιασμό μου. Αύριο (σ.σ. Πέμπτη) θα επισκεφτώ τον αρχηγό και θα ενημερώσω και τα κόμματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα