Μοντέστο: Έτοιμος να αναλάβει ρόλο στην Φόρεστ το καλοκαίρι

Μοντέστο: Έτοιμος να αναλάβει ρόλο στην Φόρεστ το καλοκαίρι

Μοντέστο: Έτοιμος να αναλάβει ρόλο στην Φόρεστ το καλοκαίρι

bet365

Ο Φρανσουά Μοντέστο σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία ετοιμάζεται το καλοκαίρι να αναλάβει ρόλο στη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta από τον περασμένο Γενάρη ο Φρανσουά Μοντέστο είχε ενεργοποιηθεί και βοηθούσε αισθητά και στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι νεότερες πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν πως ο Κορσικανός είναι πλέον συνέχεια στην Αγγλία (σ.σ. με κάποια ταξίδια και στην Ελλάδα λόγω Ολυμπιακού) και πρόκειται να αναλάβει εκεί σημαντικό ρόλο επί του σχεδιασμού από το καλοκαίρι και μετά. Ρόλο που θα έχει να κάνει με την Φόρεστ.
Ο Μοντέστο τα τελευταία δύο χρόνια έχει φτιάξει πολύ καλό βιογραφικό και μέσω του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να είναι περιζήτητος και στην Γαλλία και την Μονακό και όχι μόνο αλλά και ακόμα και σε άλλες ομάδες. Έτσι και αλλιώς ως γνωστόν είναι πίσω από ορισμένες πολύ καλές προσθήκες στον Ολυμπιακό όπως των Σισέ, Καμαρά και Μπα. Ακόμα και τις επαφές με την Μονακό για τον Ντίας εκείνος τις είχε κάνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα