Γκιγιέρμε, ο iron man του Ολυμπιακού! (poll & pic)

Γκιγιέρμε, ο iron man του Ολυμπιακού! (poll & pic)

Γκιγιέρμε, ο iron man του Ολυμπιακού! (poll & pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού παίζει non stop στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο και μετά και είναι πρώτος μέσος σε λεπτά συμμετοχής στην ομάδα από τους άλλους μέσους!
Ο 27χρονος μέσος από την στιγμή που ξεπέρασε το απαιτούμενο στάδιο προσαρμογής του έφτασε στο σημείο να ξεπεράσει τους βασικούς μέσους του πρώτου διαστήματος φέτος στον Ολυμπιακό, Καμαρά και Μπουχαλάκη, ως προς τους χρόνους συμμετοχής. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποδεικνύεται ο iron man του Ολυμπιακού. Ο Γκιγιέρμε παίζει διαρκώς στην Super League από τον Οκτώβριο και μετά. Με εξαίρεση το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα και και το ματς του β' γύρου με τον Πανιώνιο δεν έχει χάσει κανέναν άλλον αγώνα στην κατηγορία στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο!
Ο έμπειρος χαφ φέτος έχει 27 ματς με τον Ολυμπιακό με μία ασίστ σε 2.298 λεπτά έναντι των 2.264 λεπτών του Καμαρά, των 1.797 του Μπουχαλάκη και των 1.258 του Νάτχο. Ο Γκιγιέρμε έχει την χρονιά που διανύουμε 17 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα με 20 γεμίσματα, 48 κλεψίματα, 13 επεμβάσεις και 25 φάουλ υπέρ σε 1.530 λεπτά. Δείτε στην Gallery το πινακάκι του Soccerbase με τους αριθμούς στο πρωτάθλημα και ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα