Ξένος διαιτητής και στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Σφυρίζει ο Αζέρος Αγκάγεφ

Gazzetta team
Ξένος διαιτητής και στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Σφυρίζει ο Αζέρος Αγκάγεφ

bet365

Η ΚΕΔ εκτός από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό όρισε ξένο διαιτητή και στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, τον Αζέρο Αλιγιάρ Αγκάγεφ.

Δύο ξένους διαιτητές όρισε η ΚΕΔ στα παιχνίδια της Super League για την 24η αγωνιστική που έρχεται. Εκτός από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, που σφυρίζει ο Γερμανός Βελτς, ξένος διαιτητής ορίστηκε και στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Η ΚΕΔ όρισε τον 31χρονο ρέφερι από το Αζερμπαϊτζάν Αλιγιάρ Αγκάγεφ, ο οποίος είναι διεθνής από το 2013, ενώ το 2016 είχε διευθύνει τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 19 ετών μεταξύ της Γαλλίας και της Ιταλίας. Ανήκει κι αυτός, όπως και ο Βελτς, στην πρώτη κατηγορία της UEFA, μία κατηγορία δηλαδή κάτω από την Elite.

Θυμίζουμε ότι πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, οι άνθρωποι των Περιστεριωτών είχαν εκφράσει τα παράπονά τους στον Πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, ζητώντας και αυτοί με τη σειρά τους ξένους διαιτητές στα μεγάλα παιχνίδια τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα