Ο Γερμανός διαιτητής Βελτς στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Ο Γερμανός διαιτητής Βελτς στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

bet365

Τον Γερμανό διαιτητή Τόμπιας Βελτς όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Τους ορισμούς των διαιτητών για την 24η αγωνιστική της Super League έκανε γνωστούς η ΚΕΔ με τον Γερμανό ρέφερι Τόμπιας Βελτς να ορίζεται για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο 41χρονος Γερμανός ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, δηλαδή μία κατηγορία κάτω από την Elite, ενώ σφυρίζει ματς της Bundesliga από τη σεζόν 2010-2011.

Ο Βελτς είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, ενώ σφύριξε παιχνίδι ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν και συγκεκριμένα τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ στην Τούμπα (1-3). Στο παρελθόν είχε σφυρίξει κι άλλον αγώνα του ΠΑΟΚ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτακ Τρνάβα (1-1) τη σεζόν 2015-2016 για τα προκριματικά του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμός ξένου διαιτητή υπάρχει και για το ματς ΠΑΟΚ - Ατρόμητος, με τον Αζέρο Αλιγιάρ Αγκάγεφ να διευθύνει την αναμέτρηση της Τούμπας.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών για την 24η αγωνιστική της Super League:

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς)

ΑΕΚ – Παναιηναϊκός: Διαιτητής: Βελτς (Γερμανίας), Βοηθοί: Φόλτιν (Γερμανίας), Χάκερ (Γερμανίας), 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΑΕΛ – Λεβαδειακός: Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας), Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος: Σέζος (Κιλκίς)

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ: Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας), Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος: Λάμπρου (Ευβοίας)

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Διαιτητής: Αγκάγεφ (Αζερμπαϊτζάν), Βοηθοί: Αμιραλί (Αζερμπαϊτζάν), Μαμαντού (Αζερμπαϊτζάν), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα: Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Χατζηνάκος (Δράμας), Τζιώτζιος (Θράκης), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

Ολυμπιακός – Άρης: Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος: Τάσης (Ηπείρου)

Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Δέτση (Αθηνών), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα