Ο Τόνσο θα κρίνει το πλάνο για το Καραϊσκάκη

Ο Τόνσο θα κρίνει το πλάνο για το Καραϊσκάκη

bet365

Ο Άρης ξεκινάει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα (10/3, 19:30) απέναντι στον Ολυμπιακό όπου το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι ο Μάρτιν Τόνσο.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και προσπαθεί να το ξεπεράσει με θεραπείες και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν εκτός αποστολής στον πρόσφατο αγώνα με την ΑΕΚ. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι του Άρη φοβήθηκαν ότι στο ενδεχόμενο συμμετοχής του, μπορεί να χειροτερέψει η κατάστασή του και κατ’ επέκταση να αυξηθεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του. Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ του αγώνα με την ΑΕΚ κι αυτού που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη και ο τραυματίας Νικολάς Ντιγκινί (σ. σ. γι’ αυτό εξάλλου δηλώθηκε για να εκτίσει και την ποινή της μίας αγωνιστικής).

Αυτό σημαίνει ότι το πλάνο του προπονητή του Άρη θα εξαρτηθεί από τον Τόνσο. Σε περίπτωση που ο Αργεντίνος νιώσει καλύτερα και καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αυτομάτως θα γίνει και ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ντιγκινί. Στο σενάριο μη συμμετοχής του Τόνσο, τότε ο Σάββας Παντελίδης είτε θα χρησιμοποιήσει τον Νίκο Μαρτίνες σε ρόλο επιτελικού μέσου, είτε μια διάταξη 4-3-3 με τη συνύπαρξη των Ματίγια, Σιώπη και Μπάσα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα