Κίνηση της Κλαμπ Μπριζ για Λάμπρου! (vid)

Κίνηση της Κλαμπ Μπριζ για Λάμπρου! (vid)

Κίνηση της Κλαμπ Μπριζ για Λάμπρου! (vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Λάζαρος Λάμπρου βρίσκεται στα ραντάρ της Κλαμπ Μπριζ με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τον 21χρονο εξτρέμ.

Ο δανεισμός του Λάζαρου Λάμπρου στη Φορτούνα Σιτάρντ εξελίχθηκε σε ζωτικής σημασίας κίνηση για το 21χρονο εξτρέμ, ο οποίος κάνει την διαφορά σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Άλκμααρ έφτασε τα 8 στην φετινή σεζόν (7 στο ολλανδικό πρωτάθλημα), ενώ μεταξύ άλλων έχει μοιράσει 6 ασίστ (4 στο πρωτάθλημα). Παράσημο για τον Λάμπρου, ο οποίος ηγείται της ομάδας του στο σκοράρισμα, αποτελεί το γεγονός πως αναδείχθηκε «ταλέντο του μήνα» στην Eredivisie.

Αρκετοί σύλλογοι κυρίως από Bundesliga, Eredivisie, αλλά και το βελγικό πρωτάθλημα παρακολουθούν τον Λάμπρου με την Κλαμπ Μπριζ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα εκφράζοντας ενδιαφέρον για την απόκτηση του ταλαντούχου εξτρέμ.

Σε ένα πρωτάθλημα που βρίθει από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Ματάις Ντε Λιχτ, Ντοάν, Μπεργκουίν, Ντόλμπεργκ, Ροζάριο, Φράνκι ντε Γιονγκ, Μάλεν και Έντεγκααρντ, το γεγονός πως ο Λάμπρου έχει να επιδείξει καλύτερα στατιστικά από τους περισσότερους εξ αυτών ασφαλώς και προσμετράται θετικά σε ότι αφορά την αξία αλλά και την προοπτική του.

Η Κλαμπ Μπριζ ήδη έχει ψηλά στη λίστα της τον διεθνή με την U21 εξτρέμ και εκτός από τον ποδοσφαιριστή μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης βγαίνει και ο ΠΑΟΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποφασίζει για το μέλλον του Λάμπρου.

Δείτε ένα video με τις θεαματικές ενέργειες του Λάζαρου Λάμπρου στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα