Επίθεση Θεοδωρίδη στην ΕΡΤ: «Ούτε μια καλή κουβέντα για τον Μαρινάκη, έξαλλοι 5 εκατ. Ολυμπιακοί »

Επίθεση Θεοδωρίδη στην ΕΡΤ: «Ούτε μια καλή κουβέντα για τον Μαρινάκη, έξαλλοι 5 εκατ. Ολυμπιακοί »

Gazzetta team
Επίθεση Θεοδωρίδη στην ΕΡΤ: «Ούτε μια καλή κουβέντα για τον Μαρινάκη, έξαλλοι 5 εκατ. Ολυμπιακοί »

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης κι έκανε δριμεία επίθεση εναντίον της, κάνοντας παράπονα από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα θέματα του Ολυμπιακού.

Ο επίτιμος πρόεδρος των Πειραιωτών έκανε δηλώσεις στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, κάνοντας λόγο για ανισομερή και άδικη μεταχείριση εκ μέρους της στον σύλλογο, αλλά και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον οποίο ανέφερε πως από την ΕΡΤ δεν έχει ακουστεί καλή κουβέντα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός έχει τεράστια προβλήματα με την ΕΡΤ και σας μιλάει ως Σάββας Θεοδωρίδης και επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού με 45 τίτλους σε 70 χρόνια. Έχουμε τρομακτικά παράπονα από την ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3 όπως θέλετε ονομάστε την. Ανήκει στον λαό αυτή η τηλεόραση και πουθενά αλλού και τα 5 εκατομμύρια κόσμου του Ολυμπιακού έχουν να ακούσουν 4 χρόνια καλή λέξη για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Αυτά ως Ολυμπιακοί δεν τα δεχόμαστε και τα 5 εκατομμύρια τρομάζω να τα κρατήσω σε ηρεμία και ησυχία και αυτό θα το καταλάβουν μερικοί ότι σκάβουν τον λάκκο άλλων και θα το καταλάβουν αυτό λίαν συντόμως με αυτά που έκαναν. Είναι ντροπή το κανάλι που το πληρώνουν όλοι οι Έλληνες και οι μισοί είναι Ολυμπιακοί. Έχει πέσει η ακροαματικότητα της ΕΡΤ πάρα πολύ απ’ ότι μαθαίνω, θέλετε να μη βλέπει κανένας από τον Ολυμπιακό;

Εμένα με ενδιαφέρουν τα 5 εκατομμύρια φίλαθλοι, ο Ολυμπιακός, ο πρόεδρος μας και ότι επί 4 χρόνια βάλλονται. Όλοι καταλαβαίνουν και για αυτό δεν θέλουμε να κάνουμε δηλώσεις στην ΕΡΤ. Είμαι επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού και σας το τονίζω. Λάβετε τα μέτρα σας, εμείς αυτό που θέλουμε είναι τις τελευταίες 7 αγωνιστικές να γίνει ένα καθαρό πρωτάθλημα αυτά τα οποία γίνονται είναι θαύματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι συνεχιζόμενες ιστορίες εις βάρος του Ολυμπιακού.

Θέλουμε τιμιότητα και να μη γίνει κανένα διαιτητικό σφάλμα όπως χθες που έγινε πάλι ρεζίλι όλη η διαιτησία στην Ελλάδα. Εμένα με ενδιαφέρει τίποτε άλλο μόνο ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του. Μπορούμε να ησυχάσουμε τους φίλαθλούς μας αν δείξετε καλή διαγωγή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα